Lotta Soiniitty

Aiemmassa työssäni lääkäriasemalla ja apteekissa kohtasin monia ihmisiä, jotka kertoivat arkensa haasteista ja elämästään niiden keskellä. Minussa on elänyt sisimmässäni aina pieni kipinä ihmisten auttamisesta ja elämäntilanteeni niin salliessa perustin 2010 Kotipalvelu Mama-Lotan.

Alusta asti halusin palvelumme kattavan siivouspalveluiden lisäksi ihan niitä tavallisia arjen haasteiden helpottajia. Oli siten kyse juhlasta, surusta tai asioiden hoitamisesta. Arki on mielestäni haasteellista ja arvokastakin. Siksi sen keskellä toimiminen pitää sujua mahdollisimman sujuvasti.

Minun arvoissani asiakkaalle varataan tarpeeksi aikaa ja hänen tarpeensa kuunnellaan yksilöllisesti. Näihin suunnittelemme juuri oikean palvelun oikeaan tarpeeseen.

Olen toiminut myös perhehoitajana 12 vuotta. Tällä hetkellä kotona asuu vielä yksi neljästä lapsestani. Aikaa on siis jäänyt myös yhteiskunnalliselle vaikuttamiselle ja olen aktiivisesti mukana yrittäjäjärjestön toiminnassa. Oma sydämeni sykkii vapaa-ajalla niin perheelleni, hevosille kuin hyvälle ruualle.

Tavoitat minut 050 400 9325
lotta (at) mamalotta.fi